Strijdend OKO/BIES maatje te groot voor DES

0
131

OPENDE – De drie seniorenteams van korfbalvereniging OKO/BIES wisten allemaal de punten te pakken. ‘s Ochtends wist het derde team overtuigend van Samen Een 1 te winnen met 18-5, aan het einde van de middag pakte het tweede team sterke winst tegen Rodenburg 2 met een uitslag van 11-17.

De selectie van OKO/BIES mocht in Norg aantreden tegen het altijd lastige DES 1. Na een voorsprong van 10-7 bij rust kreeg OKO/BIES het na de thee nog even heel lastig, maar uiteindelijk werd er met minimaal verschil gewonnen. Het was een dubbeltje op zijn kant, maar OKO/BIES pakte uiteindelijk de zege: 17—16. Voor OKO/BIES scoorden: Jessica Klunder (vier keer), Jeroen van Wijk (drie keer), Annemarie Mijnheer, Erwin Bethlehem, Martijn Hegge (allen twee keer), Ylfva Broomfield, Henk Kramer, Angelique Dermois, Jarich-Jan Smit.

Volgende week speelt OKO/BIES 1 thuis tegen DIO 1 om 14.30 uur op Sportpark de Olde Wierden.