Vele diploma’s uitgereikt bij zwembad De Marne

0
1111

LEENS – Het zwemseizoen in de openlucht is alweer voorbij en bij zwembad De Marne hebben ze dat geweten. In augustus werd het jubileum al groots gevierd, terwijl vorige week bekend werd dat de 25.000e bezoeker op de valreep werd verwelkomd dit jaar. Daarmee hield het niet op, want het badpersoneel mocht ook nog eens vele zwemdiploma’s uitreiken!

Voor het A diploma zijn geslaagd: Eva Venekamp, Bjorre van der Ploeg, Merlijn Brakema, Jesse Ruchti,Vera van Duinen, Joep vd Made, Vincent Roskamp, Mandy Roskamp, Mara Bodde, Sara Batema, Kisanet Beyne, Dimitri Cleveringa, Danique Rutgers, Jinte Hofman, Batoul Aldougheim, Jurre Teerling, Lysanne van der Wiel, Rosanne Korhorn, Denise Korhorn, Sagar Basnet, Daniel Knol, Tess Nicolai,Timber de Vries, Marlies Boneschansker,Sophie Rozema,Matthijs Zuiderveld, Vincent Ammeraal, Jordy Rispens Zi Ahn,Kawthar Aldougheim, Aido Haveman, Pepijn Beute, Johan Friemann,Roelof Reker, Hieke van Straten,Wesley Meijer,Hessel Buist,Yinthe van der Laan,Yasmine van der Toorn en Luciano Zuidema. Voor het B Diploma slaagden: Jesse Ruchti, Jurre Meijer, Rosa-Linde Meijer, Simon Koiter, DeniseKorhorn, Rosanne Korhorn, Daniel Knol, Emieke Ammeraal, Batoul Aldougheim, MerlijnBrakema, Sara Batema, Mara Bodde, Danique Rutgers, Dimitri Cleveringa, Bjorre van der Ploeg en Renne Vogel.