VV Aduard 2000 viert jubileum met Het Verschil

0
346
ADUARD - Jubileum en voetbalschool

ADUARD – VV Aduard 2000 en Voetbaltechniekschool Het Verschil gaan het komende voetbalseizoen nauw samenwerken. De voetbalschool uit Winsum zal het gehele seizoen trainingen gaan verzorgen voor de C, MC, D en E-jeugd van de club. Voorzitter Jacob Klaas Star is blij met de samenwerking: “Als VV Aduard 2000 vinden we het heel belangrijk dat onze jeugdspelers de persoonlijke aandacht krijgen die ze nodig hebben om zich goed te ontwikkelen.”

De dorpsclub stond er een paar jaar geleden nog slecht voor nadat er binnen de club fraude was gepleegd. De inzet van vrijwilligers en sponsoren redden de club toen van een faillissement. Mede hierdoor vierde VV Aduard 2000 onlangs haar 15-jarig jubileum. Een mooie gelegenheid om de contracten met de voetbalschool te tekenen. Naast de formaliteiten werd er ook gevoetbald: Het Verschil verzorgde een uitgebreide voetbalclinic voor de jeugd.