Echtpaar De Jong viert zestigjarig huwelijk

0
218
Surhuizum 65 jarig huwelijk

SURHUIZUM – Het echtpaar Klaas en Pietje de Jong-Alma vierde onlangs haar zestigjarig huwelijk, op 8 september welteverstaan. Dat werd al gevierd met naaste familie, maar vorige week woensdag kreeg het paar ook nog hoog bezoek! Niemand minder dan burgemeester Gerben Gerbrandy bezocht het diamanten echtpaar om ze te feliciteren met dit heuglijke feit.

Klaas de Jong (22-06-1936) en Pietje de Jong (26-05-1934) trouwden op 8 september 1955 in de gemeente Achtkarspelen. Het echtpaar heeft twee kinderen (zoon en dochter), vijf kleinkinderen en acht achterkleinkinderen. Meneer De Jong is geboren in Surhuizum. In zijn woonplaats had hij samen met zijn broer een transportbedrijf, dit namen ze samen over van hun vader. De Jong werkte tot zijn 65e in het bedrijf. Mevrouw De Jong-Alma is geboren in Drogeham en ondersteunde haar man zoveel mogelijk in het eigen bedrijf. Daarnaast zorgde ze voor de kinderen en het huishouden.