Meer dan 800 bezoekers genieten bij Circus Sijm

0
827
Zuidhorn filmpje circus sijm

Zuidhorn filmpje circus sijm-2Zuidhorn filmpje circus sijm-3Zuidhorn filmpje circus sijm-4Zuidhorn filmpje circus sijm-5Zuidhorn filmpje circus sijm-6Zuidhorn filmpje circus sijm-7Zuidhorn filmpje circus sijm-8Zuidhorn filmpje circus sijm-9Zuidhorn filmpje circus sijm-10Zuidhorn filmpje circus sijm-11Zuidhorn filmpje circus sijm-12Zuidhorn filmpje circus sijm-13Zuidhorn filmpje circus sijm-14ZUIDHORN- Het terrein bij Zonnehuis Oostergast was vorige week zowaar decor voor een circustent. Circus Sijm streek neer in Zuidhorn en dat hebben de inwoners van het huis geweten. Er waren vanuit het Zonnehuis liefst 200 aanwezigen. “En verder hebben we in het dorp laten weten dat het circus zou komen”, vertelt Janet Postema van het Zonnehuis. “"Er waren drie voorstellingen, driehonderd kaarten per voorstelling voor slechts drie euro per stuk. We hebben reclame in het dorp gemaakt en de basisscholen SWS De Vlieger uit Noordhorn en SWS Adeborg uit Aduard kwamen ook met veel leerlingen kijken. Zij hadden tijdens de eerste voorstelling samen 118 plaatsen, prachtig!” Ook betrokkenen bij het werk-leerbedrijf STER hadden kaarten gekocht, terwijl De Zijlen eveneens gebruikmaakte van het feit dat er een circus ‘in town’ was. Van de 900 beschikbare kaarten waren er ruim 640 verkocht. Een prachtig succes.