Theresia Jager wint Struuntocht-actie van De Streekkrant!

0
412
Zuidhorn Land prijsuitreiking struuntocht

STRUUNTOCHT - Theresia JagerOLDEKERK/ZUIDHORN – De Abel Tasman Struuntocht ligt nog vers in het geheugen, verstokte wandelliefhebbers kijken alweer uit naar de volgende. Want dat het een succes was werd na afloop wel duidelijk. Zo vond ook deelneemster Theresia Jager, die met haar collega’s, een oud-collega en een dochter van een collega meedeed aan de Struuntocht. De groep liet zich graag op de gevoelige plaat vastleggen, als virtuele voorpagina van De Streekkrant.

Jager was niet de enige, de mailbox zat vol met allerlei enthousiaste, leuke en grappige foto’s. Maar de ‘girl power’ van Jager en consorten sprak ons als redactie aan. Jager liep de tocht met Charissa de Vries, Corina Segers, Theresia Jager, Anneke Plantinga, Froukje Meinders en Hanne Plantinga (vooraan op de foto). De ingezonden foto van Jager won, tot grote verrassing van haarzelf. “Echt? Wat leuk!”, vertelde ze nadat de Streekkrant haar feliciteerde. Ze mocht een paar wandelschoenen uitzoeken bij Land Schoenmode in Zuidhorn. Eigenaar Rene Stegenga feliciteerde Jager van harte met de winst van de actie.