Titelprolongatie Slagerij Boersema

0
165

UTRECHT – Tijdens de Slavakto in Utrecht is Slagerij Boersema op voor de vierde maal Kampioen van Groningen geworden. Dit resultaat werd bereikt door vijfmaal Goud Ster* (Venkelworst, Walnootworst,Peperstokjes, Zure zult en Gebraden gehakt) en viermaal Goud (Bacon, Grillworst, Saksische leverworst &Goulashsoep) te behalen. Om door de strenge keuring heen te komen werden deze producten getest op aanzien, kleur, consistentie en natuurlijk de geur en smaak van het product. De jury bestond uit Deskundige worstmakers, Keurmeesters en Leerlingen van het SlagersVakOnderwijs (SVO).

De slagerij uit Grijpskerk staat bekend om haar eigen producten. Ongeveer 25 worstsoorten, twintig soorten vleeswaren, tien soorten barbecuespiezen en vele andere soorten vlees. Klanten die benieuwd zijn naar het assortiment van de slager, kunnen een kijkje nemen in de winkel aan de Herestraat 36 in het dorp.