Tweede editie Anker Grijpsrun staat voor de deur

0
125

GRIJPSKERK – Grijpskerk Gezellig organiseert voor de tweede keer de Anker Grijpsrun op zondag 4 oktober. Van tien tot twaalf uur ’s ochtends wordt er gestart op Sportpark de Enk in Grijpskerk.

Een hardloopevenement voor jong en oud, gezinnen en fanatiekelingen. De afstanden zijn ‘1, 2, 4 en 6 kilometer, dus de allerjongsten kunnen met hun opa of oma zelfs meedoen. Dat is ook het doel van de organisatie. Samen gezellig hardlopen en meedoen is belangrijker dan winnen. Het is een week voor de 4 mijl van Groningen, en de organisatie van Grijpskerk Gezellig ziet het als mooi voorafje.

Inschrijving is niet nodig, deelnemers kunnen zich opgeven op de dag zelf bij de tennisclub TC West End vanaf 9.30 uur voor de 1 en 2 kilometer. Daar vindt ook de start en finish plaats. Inschrijfkosten bedragen één euro voor kinderen t/m 12 jaar en twee euro voor volwassenen. Anker Verzekeringen is weer bereid gevonden als hoofdsponsor van het evenement. Ook Jumbo Arkema, Bakkerij Jager, Hofstee, Fruitybag.nl, Care4Hair, Slagerij Boersema, Drogist De Gaper, SWGZ en Kinderopvang Vrolijk sponsoren het hardloopevent.