De titel van ‘eerste Feanster Maestro’ gaat naar notaris Margreet Mook

0
449
surhuisterveen feanster maestro 1

surhuisterveen feanster maestro 2surhuisterveen feanster maestro 3surhuisterveen feanster maestro 4surhuisterveen feanster maestro 5surhuisterveen feanster maestro 6surhuisterveen feanster maestro 7SURHUISTERVEEN Na een aantal spannende weken en een nóg spannender avond waarin vijf dirigenten hebben gestreden om de titel van de Feanster Maestro is de winnaar nu eindelijk bekend. Notaris Margreet Mook mag de titel van eerste Feanster Maestro dragen. Zij versloeg burgemeester Gerben Gerbrandy, turntrainster Griet Rinsma, dominee Johan van der Sleen en schilder Ate Hoeksma. “Ik ben er heel blij mee, dit is echt fantastisch”, lacht Mook. Ze dirigeerde brassband Blaast de Bazuin met het bekende Far From Over, waarbij het hele korps en de zaal meegingen in haar enthousiasme. In de jury zaten Gerk Huisma, Aline Werkman en Anke Bijlsma, die de deelnemers beoordeelden. De wedstrijd vond plaats in de achterzaal van Brasserie Kolkzicht in Surhuisterveen.