FUN-wedstrijd voor leden Let’s Move

0
239
FUN-wedstrijd voor leden Let’s Move

GROOTEGAST/UITHUIZEN – Afgelopen zaterdag 28 november was het een spannende voor ongeveer 20 leden van GSV Let’s Move Grootegast-Lutjegast. In Uithuizen werd de eerste FUN wedstrijd georganiseerd. Deze dag bestond uit een wedstrijdronde in 3 niveaus. Daarnaast kon er geturnd op verschillen de fun onderdelen, waar geen wedstrijd aan gekoppeld was. En waar het plezier de belangrijkste factor was. Voor de meeste jonge leden was dit de eerste wedstrijd, waar ze aan deelnamen. De meeste medailles gingen naar de leden van Let’s Move. Maar iedereen kreeg na afloop een medaille omgehangen voor deelname. De kinderen, juf Ina en juf Lammy kunnen terug kijken op een zeer geslaagde dag. De eerste plaats gaat naar Jorian Kielstra, Dyanne van der Land, Suzan Borger, Mattanja Brouwer en Yara Solle. De tweede plaats is voor Luuk Martini, Floor Hielema, Fiënna Kobus, Ilse Schippers, Amy Tjoelker en Maud Hielema. De derde plaats is voor Max Boerema en Ashley Tigchelaar. De vierde en vijfde plaats gaan naar Jesper Tuinstra, Daan Wilpstra en Joran Ubels, Sita van der Naald, Lianne van der Velde, Maartje de Bruijn, Janine Geerligs en Naomi IJtsma.