MAAS springsters halen goud op minitrampoline valmat

0
153
MAAS springsters halen goud op minitrampoline valmat

SURHUISTERVEEN – Afgelopen zaterdag werden in Surhuisterveen de Friese Kampioenschappen springen ABC niveau gehouden. Gymnastiekvereniging MAAS uit Buitenpost deed voor het eerst mee op dit hoge niveau en niet onverdienstelijk. Omdat het een eerste jaar was op dit hogere niveau werd er niet ingeschreven op alle toestellen. Groot was dan ook de blijdschap dat dit succesvolle team maar liefst twee keer het podium mocht betreden bij de junioren. Het team bestaande uit; Sanne en Wietske Stuivenvolt, Dyanne Kloosterman, Aukelies IJbema, Jente Jongsma, Lisanne Wielhouwer en Lycke Kootstra olv Wilma Schouwstra werd derde op tumbling en veroverde goud en de titel Fries Kampioen op minitrampoline valmat.