Mandy’s Salon viert feestelijke heropening

0
629
Ulrum Mandys Salon Heropening

ULRUM – Mandy Schaap uit Ulrum mocht onlangs de heropening van haar verbouwde haarsalon vieren. De knusse, mooie salon aan de Doctor Schönfeldstraat 11 in Ulrum is een stuk ruimer geworden. Ook zijn er nieuwe, luxe stoelen van het merk Bellezi, ligt er een nieuwe vloer, is het opnieuw ingericht en zijn alle muren geverfd. Het resultaat mag er zeker wezen.

Anderhalf jaar geleden is Mandy begonnen met haar eigen salon, en inmiddels loopt het hartstikke goed. “Mensen vinden het altijd leuk om hier te komen”, vertelt Mandy. “Ik luister altijd heel goed naar de wensen van de klant, zodat ze het kapsel krijgen wat ze in gedachten hebben.” De jonge, sympathieke kapster vertelt dat haar klanten altijd terugkomen, door de extra persoonlijke aandacht die Mandy ze geeft. “Mijn klanten weten dat ik naar ze luister. We bespreken onder een kop koffie alle wensen en vervolgens neem ik daar ook alle tijd voor. Dat vind ik gewoon belangrijk, want heel veel kapsalons doen hun eigen ding. Ik doe wat de klant wil.”

De prijzen van de Mandy’s Salon liggen erg laag. “Ik wil dat iedereen zich kan laten knippen voor een leuke prijs. Knippen kost maar een tientje!” De reden van de lage prijzen zitten ‘m vooral in het pand, vertelt ze. “Ik hoef geen huur te betalen, omdat mijn salon in een aanbouw van mijn ouderlijk huis zit. Ook heb ik geen kosten van ander personeel, dus dat scheelt gewoon erg veel geld. Daarom kan ik alles veel goedkoper aanbieden.”

De heropening van de salon is feestelijk gevierd. Mandy werd overladen met taart en kreeg bloemen van haar klanten. “Dat vind ik zo leuk!”, lacht ze. “Het is toch een stukje waardering.” Een afspraak maken bij Mandy’s Salon kan via 0613597681.