Nieuwe woonzorggebouw Aduard zo goed als klaar

0
349

ADUARD – Woonzorggebouw Adewerth is bijna klaar en de meeste bewoners zijn al aan het inrichten, het is nu nog een kwestie van de puntjes op de i zetten. Het (beschermd) wonen kan beginnen. Dit is het ook het moment om het gebouw te laten zien en daarom is er een kijkmiddag op woensdag 9 december 2015 van 14.00 – 17.00 uur.

Adewerth is een woonzorggebouw in het voormalige schoolgebouw aan de Schoolstraat in Aduard. Naast de 12 appartementen en 2 studio’s, zijn er algemene ruimten gemaakt zoals een gezamenlijke huiskamer, een waskamer, ruimtes voor de begeleiding en slaapwacht. 24 uur per dag is er begeleiding aanwezig. Na een intensieve bouwperiode van ongeveer drie maanden kan het woonzorggebouw nu in gebruik worden genomen. Een mooie nieuwe bestemming voor dit beeldbepalende schoolgebouw, waarmee voorzien wordt in de behoefte van beschermde woonplekken. De huurappartementen en studio’s in Adewerth worden geëxploiteerd door WoonParadij bv. De zorg en begeleiding zijn in handen van begeleiders van Hoeve Paradij.