Team WSBF pakt goud op hoogste niveau springen

0
2013
Team WSBF pakt goud op hoogste niveau springen

SURHUISTERVEEN – In de sporthal te Surhuisterveen wisten de junioren van WSBF zich in eigen huis goed neer te zetten op het FK groepsspringen op A, B en C niveau. Met een zeer jong juniorenteam wisten ze op alle onderdelen een podiumplaats te pakken. Op plank en trampoline pakten ze in de B-lijn tweemaal het zilver en op trampoline ‘pegasus’ in dezelfde lijn het goud. Het huzarenstukje was voor het team op het onderdeel tumbling. Als enige damesteam durfden ze hier het hoogst haalbare niveau landelijk te springen. In de A-lijn zijn de eisen veel zwaarder en is de opbouw van de series complexer dan in de B of C lijn. Alle zes series werden door junioren van WSBF foutloos gesprongen. Met een score van 17.550 mocht het team op tumbling het goud in ontvangst nemen.