Vrijwilligers organiseren kerstfair

0
174

ADUARD – Een enthousiaste groep van vrijwilligers uit Aduard heeft zich bereid gevonden om een kerstfair te organiseren voor het dorp en omstreken. Na de nodige inspanningen hebben zij het voor elkaar gekregen om een grote groep van standhouders te vinden die aan dit avontuur mee wil doen. Het evenement vindt plaats op zaterdag 12 december en onder het genot van een hapje en een drankje kan er genoten worden van een gezellige, overdekte kerstfair met ruim 35 standhouders. Zij bieden een ruim assortiment aan op het gebied van wonen, lifestyle, eten en drinken, kerstdecoratie en kerstbomen. Er is een levende kerststal te bewonderen en de Kerstman bezoekt de kerstfair met zijn arrenslee waar kinderen een rondje in kunnen meerijden. Alle redenen om deze kerstfair te bezoeken! Er is gezorgd voor een ruime, gratis parkeergelegenheid. De kerstfair wordt gehouden van 15.00 uur tot 21.00 uur op het bedrijventerrein bij Aduard, Friesestraatweg 40.