Internationale schakelklas op Nordwin College

0
139
Internationale schakelklas op Nordwin College

BUITENPOST – Twaalf leerlingen van de Internationale schakelklas van het OSG Singelland in Drachten brachten samen met hun docente Lieke Wouda een bezoekje aan het Nordwin College in Buitenpost. Tijdens hun bezoek volgden zij een workshop bloemschikken die door de leerlingen van het VMBO Groen werd gegeven.

Het was dit jaar niet voor de eerste keer dat de leerlingen uit Drachten een dergelijke workshop konden volgen. Al een aantal jaren is dit onderdeel van het programma van de internationale schakelklas. Onder de enthousiaste en professionele leiding van bloemschikdocente Hilda de Haan geven de leerlingen van het VMBO Groen één op één les aan de deelnemers.

Het bloemschikken spreekt het internationale gezelschap erg aan en op deze manier wordt op een leuke ongedwongen manier contact met de Nederlandse jeugd gelegd.