Volièrevereniging Grootegast organiseert Groninger kampioenschappen

0
129

GROOTEGAST- Voor het eerst in haar 58-jarig bestaan organiseert volièrevereniging ‘Onze Vogels’ in Grootegast de Groninger Kampioenschappen. Het gaat om de grootste vogelshow van de provincie Groningen en wordt van 17 tot en met 19 december in Grootegast gehouden. Tijdens deze driedaagse show zijn er ruim 800 vogels te bewonderen. Van tropische vogels, zebravinken en kanaries tot parkieten, Europese cultuurvogels en Kaketoes. Deze vogels zijn afkomstig van leden van de Nederlandse bond van Vogelliefhebbers uit de provincie Groningen. Zij strijden om de provinciale kampioenstitel.

De driedaagse tentoonstelling gaat van start op donderdag 17 december om 19.30 uur. Burgemeester Dijkstra verricht de officiële opening. Kijk voor meer informatie over de tentoonstelling op de website: www.onzevogelsgrootegast.nl