Contractverlenging hoofdtrainer VVSV’09 Jaap van der Ploeg

0
289

ULRUM – Onlangs heeft het bestuur van V.V.S.V ’09 uit Ulrum overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Jaap van der Ploeg over verlenging van zijn contract. Jaap zal hierdoor in ieder geval tot en met de zomer van 2017 aan de vereniging verbonden zijn. De gesprekken over verlenging van het dienstverband waren snel afgerond. Jaap van der Ploeg liet blijken het bijzonder naar de zin te hebben bij V.V.S.V ’09. Een vergelijkbaar enthousiasme toonden de spelersgroep, technische staf en het bestuur over het functioneren van de hoofdtrainer.

"Dus waren we er snel uit", aldus Jaap Bremer, bestuurslid voetbaltechnische zaken. Het grote vertrouwen in de werkwijze van de oefenmeester, zijn prima relatie met de spelersgroep, betrokkenheid binnen de club en zijn visie op de nabije toekomst van het vaandelteam in relatie met de aankomende talenten, liggen ten grondslag aan deze contractverlenging.