Kijkje achter de schermen bij Voedselbank Westerkwartier

0
131

GROOTEGAST – Het depot van de Voedselbank Westerkwartier in Grootegast is op maandag 14, dinsdag 15, woensdag 16  en vrijdag 18 december  open voor kennismaking en het doneren van voedsel tussen 10.00 en 12.00 uur. Een ieder die een kijkje achter de schermen wil nemen, is dan van harte welkom.

Woensdagochtend 16 december is het extra de moeite waard om even binnen te stappen bij het depot. Een viertal vrijwilligers bakt deze ochtend appelbeignets als tegenprestatie voor de goede gevers. Deze appelbeignets worden ter plekke gebakken en daar worden goede gratis gekregen appels van het ras Goudrenetten in verwerkt. Een extra reden dus om één of meerdere houdbare producten te doneren. Regionale zender RTV Noord zal een live uitzending vanuit de locatie verzorgen.