Tien en twintig euro biljetten terug in geldautomaten Eenrum en Zoutkamp

0
275

EENRUM/ZOUTKAMP- De biljetten van  tien en twintig euro zijn weer aanwezig in de geldautomaten in Eenrum  en Zoutkamp. Oetse Wijma, directeur van Particulieren Rabobank Noordenveld West Groningen, vertelt dat de Rabobank steeds vaker berichten kreeg dat biljetten van tien en twintig euro niet meer aanwezig waren in de geldautomaten. “Dan is het op dat moment alleen mogelijk om biljetten van vijftig euro te pinnen. Dat is uiterst vervelend. We hebben daar meteen actie op ondernomen. “

Inmiddels zijn de geldautomaten in Eenrum en Zoutkamp aangepast. De biljetten van tien en twintig zijn weer aanwezig en zodra ze op dreigen te raken worden ze weer aangevuld.
Klanten die contact op hebben genomen met de Rabobank over de afwezigheid van de biljetten zijn persoonlijk geïnformeerd over de verbetering.