VV Zuidhorn en trainer Kees Bouma verlengen samenwerking met twee jaar

0
123

ZUIDHORN – Het bestuur van VV Zuidhorn en hoofdtrainer Kees Bouma hebben in de afgelopen week na een evaluatie van het eerste half jaar vastgesteld dat er sprake is van een prima samenwerking. Er is daarom een contractverlenging van twee jaar overeengekomen tussen beide partijen.De technische commissie van VV Zuidhorn had daarvoor na uitgebreid gesproken te hebben met trainer en spelersgroep een positief advies en wens tot verlenging aan het bestuur voorgelegd.

Het eerste elftal van VV Zuidhorn speelt dit seizoen voor het eerst in de historie van de club in de 2e klasse van het zaterdagvoetbal. Dit gebeurt onder leiding van hoofdtrainer Kees Bouma niet onverdienstelijk: op dit moment bezet het elftal als debutant een 5e plek en staat het bovenaan in de 2e periode.