Waar zijn de letters van ’t Roblespark nu weer heen?

0
2731

GROOTEGAST – Vorige week verscheen er een bericht op Twitter van de gemeente Grootegast dat de witte letters van ’t Roblespark weer verdwenen zijn. Vorig jaar waren de letters ook ineens spoorloos. De letters doken toen ineens op in Zuidhorn. Nu is er weer een grappenmaker aan de gang.

“We hebben ze zelf ook wel eens weggehaald”, lacht Joost Tanasale van de gemeente Grootegast. “Toen deden we of onze neus bloedde, maar deze keer weet de gemeente echt van niks! Het was toen ter promotie van ’t Roblespark.” Waar de letters zijn, is Tanasale een raadsel. “Niemand hier weet iets of heeft iets gezien, maar die letters zijn zo groot en zwaar, dat ze eigenlijk niet te missen zijn.”

“De burgemeester woont ook in ’t Roblespark, vervolgt hij, “en hij zag ook ineens dat die letters weg waren! We denken dat het een grap is en maken ons wat dat betreft geen grote zorgen. Het is geen vandalisme en we denken dat ze wel weer terecht komen. Misschien deze keer wel in Leek of Marum!”