Bijzondere kerstnachtdienst in de Rank Zuidhorn

0
170

ZUIDHORN- Op 24 december organiseert Devotion in de Rank aan Westergast 8 in Zuidhorn weer een Kerstnachtdienst. Het thema van de kerstnachtdienst is:it’s the most wonderful time of the year.’

Het wordt een bijzonder mooi programma voor jong en oud. Bekende kerstliedjes zullen daarbij niet ontbreken. Ook laten jongeren het verhaal op een bijzondere manier zien. Daarnaast is er muzikaal van alles te beleven. Ds. Henk Bondt is de spreker die avond en zal ingaan op de bedoeling van kerst. Daarmee toont hij aan waarom kerst ‘the most wonderful time of the year’ is.

De Rank in Zuidhorn nodigt iedereen uit om samen de geboorte van Jezus te vieren. De kerstnachtdienst begint om 21:30 uur vanaf 21.00 uur staat de koffie of thee klaar en is de zaal open. De toegang is gratis wel is er een deurcollecte ter dekking van de onkosten. Na afloop is er voor iedereen warme chocolademelk of een glaasje glühwein.