De Smidse komt met ultieme hitlijst

0
157
Niekerk Top 50 NOF

NIEKERK- Een top 50, speciaal samen gesteld door inwoners uit Niekerk Oldekerk en Faan. Dat is wat de vrijwilligers van de Smidse bedacht hebben. “Het wordt de ultieme hitlijst van Niekerk, Oldekerk en Faan,” vertelt Jörgen Goos van De Smidse enthousiast. “Alle inwoners kunnen nummers insturen. Het gaat van Lawineboys tot Bruce Springsteen. En van house tot piratenmuziek. Met onze drie dorpen hebben een eigen identiteit en we zijn benieuwd of we die in de nummers ook terug zien.” Volgens Goos wordt er al druk gestemd. “Dat kan via het invulformulier dat we bezorgd hebben bij de mensen thuis of via de website van de Smidse. Tot dertig december kan er gestemd worden. Op 31 december op het parkeerterrein van de Smidse maken we de winnaar bekend.”