Magische kerst Buitenpost

0
2226
buitenpost kerstwens in boom 1

buitenpost kerstwens in boom 2buitenpost kerstwens in boom 4buitenpost kerstwens in boom 5

buitenpost kerstwens in boom 6buitenpost kerstwens in boom 8buitenpost kerstwens in boom 9BUITENPOST- Wende kijkt naar haar kerstwens in de kerstboom in Buitenpost. Net als vbuitenpost kerstwens in boom 7eel andere kinderen en ouders die deze koude winteravond zijn gekomen, mag ze haar kerstwens in de boom hangen. De avond is het startschot voor de Charles Dickens kerstmarkt die de volgende dag in Buitenpost wordt gehouden. “Het ophangen van de kerstwensen is nieuw dit jaar,” vertelt Hannie Rienks, mede-organisator van de avond en de Charles Dickens markt. De markt organiseren ze met met z’n vijven, vertelt Rienks. “Het ophangen van de kerstwensen is nu al zo geslaagd dat we het volgend jaar weer willen gaan doen.” Ook de burgemeester is aanwezig. Hij ontsteekt de lichtjes in de grote dennenboom en zorgt met een leuke speech voor een mooie openingsavond voor de kerstmarkt.