Troch Tinken Sterk verrast door grote bekende

0
213

SURHUISTERVEEN – Groot was de verbazing in de damarena van TTS afgelopen maandag toen daar ineens iemand verscheen die voor een aantal leden onbekend was en voor een aantal andere spelers een grote bekende. Tjalling Huizinga uit Surhuisterveen die 47 jaar geleden één van de TTS toppers was bleek zijn voorliefde voor het dammen nog iet te hebben verloren.

In een oefenpartijtje tegen Johannes Postma gaf hij blijk het dammen nog niet te hebben verleerd. Afwachten blijft of hij zich ook als seniorlid gaat aanmelden. Daarnaast kregen de spelers nog bezoek van een echtpaar uit Amerika waarvan één van de broers bij TTS uitkomt.

Dit stel keek verwonderd toe hoe de dammers zich vermaakten door drie en een half uur te doen over een partijtje dammen. De eindtijd werd door hun dan ook niet afgewacht.