IVN Grootegast organiseert snertwandeling

0
112

OPENDE- Op 29 december organiseert IVN Grootegast een snertwandeling. Onder leiding van IVN-gidsen gaan deelnemers aan de wandel over de Jilt Dijksheide, een natuurgebied van Staatsbosbeheer. Onderweg wordt er over de natuur vertelt en over de geschiedenis van het gebied. Voor de jeugd is er een apart programma, georganiseerd door Scharrelkids, de jeugdafdeling van IVN.

Na een wandeling van ruim anderhalf uur is er bij de Hof van Arcadia van de familie Jacobi snert en bruine bonensoep. Voor vrijwilligers, leden en jeugdleden is de activiteit gratis. Andere belangstellenden betalen 5 euro. Om 14.00 uur wordt iedereen die mee wil doen verwacht bij de familie Jacobi aan de Kolonieweg 26a in Opende. Na een kop koffie, thee of fris is de start rond kwart over twee.

In verband met de catering is aanmelding gewenst, dat kan bij: Herman Woltjer. Tel: 0594-613253 of per mail: hwoltjer@home.nl. Aanmelden kan nog tot zaterdag 26 december.