Sterrentocht in Kommerzijl

0
139
Sterrentocht in Kommerzijl1

KOMMERZIJL – Vorige week was het Kerstfeest voor de leerlingen van CBS De Rietstek. Eerst was er een sterrenshow van de alle leerlingen in de kerk van Kommerzijl. Er was een collecte voor Serious Request om ook jongeren en kinderen te helpen in oorlogsgebieden. Het bedrag van maar liefst 90,90 euro is opgehaald en zal overgemaakt worden.

Ook was er een lichtjesroute door het dorp op weg naar de school. Alle kinderen liepen met een sterrenlicht door de straten gevolgd door ouders en andere belangstellenden. Bij school aangekomen kregen alle aanwezigen iets te drinken en te eten. Er waren ‘sterrenhapjes’, gemaakt door de ouders van de kinderen. “Hartverwarmend om te ervaren dat we samen het ‘wij-gevoel’ uit kunnen dragen naar onze naaste dichtbij maar ook aandacht hebben voor anderen ver weg”, aldus de organisatie.