Terra Oldekerk geeft kerstattenties

0
176
Terra Oldekerk geeft kerstattenties

OLDEKERK – ‘Fijne feestdagen en een sprankelend, gezond en gelukkig 2016’ zo meldt de kerstkaart van Terra Oldekerk. Met deze kaart én een attentie gingen de leerlingen van Terra Oldekerk deze week op pad.

Tijdens de lessen kunstzinnige vorming hebben eerstejaars leerlingen een kerstattentie gemaakt. Op vrijdag 18 december hebben ze deze attentie naar bejaardentehuizen in Grootegast, Marum en Leek gebracht. Dit werd door de bewoners met zichtbaar veel plezier ontvangen. Daarnaast gingen de leerlingen die dit jaar stage hebben gelopen naar hun stagebedrijven met een suikerbrood en kerstkaart. Zo konden zij op persoonlijke wijze een kerstgroet overbrengen. Ook de buurtbewoners van Terra Oldekerk kregen een suikerbrood met kaart aangeboden door de leerlingen. Op de laatste dag voor de kerstvakantie genoten leerlingen en docenten van een kerstmaaltijd én kerstverhaal op school.