André Vreeburg op zoek naar mensen die brommermerk Royal Express kennen

0
242
Ulrum tractor

ULRUM- Bij toeval ontdekte André Vreeburg een oude folder van een brommermerk, Royal Express. Op de folder stond een stempel van een bedrijf uit Ulrum die deze brommer verkocht, namelijk R.W. Oosterhuis. Het gaat om een brommer die Vreeburgs’ oom zelf ontworpen had en verkocht in Nederland. “Mijn oom handelde van jongs af aan in motors en brommers in Den Haag. Hij heeft zelfs in 1931 een klasse in de TT gewonnen. Ik vind het zo bijzonder dat een aantal van zijn brommers hier in Ulrum verkocht zijn. Misschien was daar wel geen belangstelling voor in Den Haag en hier in Ulrum wel,” mijmert Vreeburg. Hij wil graag weten of er mensen in Ulrum zijn die dit brommermerk nog kennen en hem daar wat over kunnen vertellen. “Dan kom ik misschien ook weer iets meer over mijn oom te weten.” Mensen die Vreebrug hier informatie over kunnen geven, kunnen contact met hem opnemen via: avreeburg@gmail.com of 0655541414.