Serious Request Zuidhorn naar Heerlen

0
155
Zuidhorn VP Serious Request

ZUIDHORN- Woensdagochtend was het moment aangebroken. In een grijze bus vertrokken de vrijwilligers van Serious Request Zuidhorn naar Heerlen om daar een cheque van 25.531,87 euro te overhandigen. Om dat geld bij elkaar te krijgen organiseerde Serious Request Zuidhorn op vrijdagavond 18 december een 24 uurs-wandelestafette. Tot en met zaterdagavond 19 december werd er gelopen en zondag 20 december was er een kerkdienst. Ook waren er live-optredens van verschillende artiesten. Niet alleen de vrijwilligers van Serious Request Zuidhorn zamelden geld in, ook de inwoners uit Zuidhorn deden dat met verschillende acties. Het bedrag dat opgehaald is, is bestemd voor oorlogsslachtoffers. Peter Klamer, mede-organisator van Serious Request Zuidhorn, kijkt woensdagochtend vanaf zijn fiets toe. Ook de Ongenode Gast was bij het vertrek aanwezig. Lees hier meer over op pagina 25.