NL Doet ook in De Marne

0
403

DE MARNE – Het Steunpunt Vrijwilligerswerk De Marne & Winsum zet zich in om het vrijwilligerswerk tijdens NL Doet 2016 in de spotlight te zetten. De actie wordt op vrijdag 11 en zaterdag  12 maart 2016 door het Oranjefonds  georganiseerd in De Marne en Winsum.

In de gemeenten De Marne & Winsum hebben al 32 organisaties een klus aangemeld voor de actie. “Misschien heeft uw organisatie , zorginstelling, sportclub, school, dorpshuis of museum ook een  klus of activiteit waar u nu niet aan toekomt of die niet alleen door de eigen vrijwilligers gedaan kan worden”, aldus de organisatie. “Bijvoorbeeld het verven, opknappen en schoonmaken van een clubhuis, een uitje voor ouderen organiseren, het seizoen klaar maken van sportvelden of het opfleuren van een speeltuin."

Het Oranje Fonds stelt ook dit jaar max. € 400, – beschikbaar per deelnemende organisatie waarmee middelen of wensen uitgevoerd kunnen worden. De aanmelding van de klus moet dan wel vóór 25 januari 2016 bij het Oranjefonds binnen zijn. Aanmelden van een klus en/of het nalezen van de voorwaarden voor de financiële bijdrage kan op www.nldoet.nl. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Esther Pleizier via 06-22455673.