IJsvereniging organiseert Nieuwjaarsduik in Wehe Den Hoorn

0
193
Wehe den Hoorn Nieuwjaarsduik

Wehe den Hoorn Nieuwjaarsduik-2WEHE DEN HOORN- De ijsvereniging in Wehe Den Hoorn organiseert een Nieuwjaarsduik op 1 januari 2016. Vorig jaar organiseerde de ijsvereniging in Wehe Den Hoorn de Nieuwjaarsduik voor het eerst. “Toen waren er 14 á 15 mensen,” vertelt Irma Kamminga, die in het bestuur van de vereniging zit. “Het is begonnen als experiment, gewoon voor de gein. Ik had Unox benaderd en kreeg een mooi pakket thuisgestuurd. Deelnemers die meedoen krijgen een Unoxmuts en erwtensoep,” zegt Kamminga. “Ook krijgen we promotiemateriaal, zo hadden we vorig jaar een vlag van Unox. Het gaat er dus best georganiseerd aan toe,” lacht ze. Wie mee wil doen aan de Nieuwjaarsduik kan zich telefonisch opgeven bij Irma Kamminga: 0613581202. Het begint om 13:00 uur ’s middags en om 13:15 kan er gedoken worden in het water van de ijsbaan. Als er ijs ligt op de baan gaat de duik niet door. De organisatie raadt de deelnemers aan iets om hun voeten te doen.