Vijfendertig deelnemers voor Plezierig in Beweging

0
187
Oldekerk Filmpje Gezellig sporten

Oldekerk Filmpje Gezellig sporten-2Oldekerk Filmpje Gezellig sporten-3Oldekerk Filmpje Gezellig sporten-4Oldekerk Filmpje Gezellig sporten-5Oldekerk Filmpje Gezellig sporten-6Oldekerk Filmpje Gezellig sporten-7NIEKERK/OLDEKERK- Vijfendertig deelnemers deden woensdag mee aan Plezierig in Beweging in Oldekerk en Niekerk. De jongste deelnemer was 64 jaar en de oudste 86. Plezierig in Beweging is een subsidieproject van de gemeente Grootegast, in samenwerking met De Zijlen, het Hooge Heem en Witteborg Sport. Er waren verschillende onderdelen waar de deelnemers aan mee konden doen, zoals Jeu de Boules, Volksdansen, Sport en Spel, Zwemmen en ze konden een bezoekje brengen aan het museum Aeldakerka. Ook zorgde het team Witteborg Sport voor het onderdeel Fittest. Volgens Astrid Witte van Witteborg Sport, die de dag organiseerde, vonden de deelnemers het erg gezellig. “We hebben genoten van elkaars gezelschap en de lunch.” Witte laat weten dat de dag nieuwe inschrijvingen voor Zwemmen en Volksdansen heeft opgeleverd. Ook is de volgende editie gepland op woensdag 16 maart in Opende, met medewerking van het Barontheater en multifunctioneel centrum De Veste.