‘Buitengewone Gemeente’ voor De Marne, Winsum en Zuidhorn

0
192

STREEK – Een idee omzetten tot een initiatief of project kan best lastig zijn. Daarom krijgen inwoners van de gemeenten De Marne, Winsum en Zuidhorn krijgen dit jaar de mogelijkheid om hun ideeën om te zetten tot een project voor de buurt of het eigen dorp met behulp van de training Buitengewone Gemeente.

De training duurt 8 avonden en wordt gehouden in de periode van januari tot april 2016. Voorafgaand aan de training worden er voor belangstellenden, uit de bovenstaande gemeenten, informatiebijeenkomsten gehouden. Deze beginnen om 19:30.

Geïnteresseerden zijn welkom op: 6 januari bij De kunstenaars, Noorderstraat 14 Ulrum, 12 januari in Zonnehuis De Wierde, Burmanniastraat 1, Grijpskerk, 13 januari in tijdelijk dorpshuis De Tijd, Hoofdstraat 4, te Winsum en 20 januari in Cultureel Centrum Zuidhorn, Jellemaweg 3, Zuidhorn.

De informatiebijeenkomsten en training worden mogelijk gemaakt door de deelnemende gemeenten en aan deelname zijn geen kosten verbonden. Kijk voor meer informatie op www.buitengewonegemeente.nu