Gemeente Zuidhorn genomineerd voor Best Bestuurde decentrale overheid

0
111

ZUIDHORN- De gemeente Zuidhorn is genomineerd voor de titel Best Bestuurde decentrale overheid in Nederland. Voor burgemeester Bert Swart komt de nominatie als een complete verrassing. “We wisten helemaal niet dat deze verkiezing er was. Maar het is natuurlijk heel bijzonder om voor zo’n titel genomineerd te zijn. Dat is mooi want we doen het allemaal samen, met elkaar.”

Op de website van www.bestebestuurder.nl wordt de gemeente Zuidhorn omschreven als: “Een sterk en deskundig college, dat is de basis van het succes van Zuidhorn. Dankzij dit team van bestuurders won de gemeente de afgelopen jaar verschillende prijzen.” De overige genomineerden zijn de gemeenten Amersfoort, Etten-Leur, Groningen, Leeuwarden, Leiden, Oss, Rotterdam, Utrecht, Wetterskip Fryslân en provincie Utrecht. De winnaar wordt donderdagmiddag 21 januari bekendgemaakt in Utrecht.