“Bo was ons laatste cadeautje”

0
249
Zuidhorn Eerste Baby Streek-3

ZUIDHORN – Na zoon Floris en dochters Roosmarijn, Veerle en Lauren mogen mama Erike en papa Edwin nu ook hun prachtige dochtertje Bo verwelkomen in hun midden. En dat niet alleen, Bo is ook nog eens de eerste Streekkrant-baby van 2016!

Erike en Edwin stralen van geluk. Wat zijn ze gelukkig met hun prachtige dochtertje. Net zoals de broer en drie zussen van Bo. Vrolijk gedartel door het huis, gegiechel en vooral heel veel enthousiasme. En wat een verrassing, toen de verslaggever van De Streekkrant met cadeaus en fotograaf binnen kwam lopen. Edwin trekt direct zijn handen omhoog. “Nee, niet aan mij geven”, grapt hij terwijl hij naar Erike wijst. “Zij heeft al het werk gedaan!” Waarop Erike dankbaar begint te lachen en de cadeaus in ontvangst neemt. “Is dit állemaal voor Bo?”, vraagt Veerle vol verwondering.

Dan is het tijd voor de foto. Eerst eentje mét papa en mama, dan nog eentje zonder papa en mama. “Wie wil de baby vasthouden?” vraagt kraamverzorgster Kornelia van kraamzorg Groene Kruis. Zij en haar collega Ingrid staan in de kamer met de kleine Bo. “Ik, ik, ik!”, wordt er enthousiast geroepen door de andere kinderen. Uiteindelijk mag Veerle de kleine op schoot houden.

Een zesde kindje hoeven we niet te verwachten bij het gezin. “Nu zijn we klaar hoor”, lacht Erike. “Vijf vinden we genoeg. Bo was ons laatste cadeautje.”