Accordeonclub Lucht Genoeg vult De Rotonde met muzikale klanken

0
197
Niekerk-rotonde-accordeonfestival-01

Niekerk-rotonde-accordeonfestival-02Niekerk-rotonde-accordeonfestival-03Niekerk-rotonde-accordeonfestival-04Niekerk-rotonde-accordeonfestival-05NIEKERK – Voor de negende keer organiseerde Accordeonclub Lucht Genoeg een accordeon- & harmonicafestival in dorpshuis De Rotonde in Niekerk. Spelers uit alle delen van het land kwamen een kijkje nemen en er werden volop liedjes gespeeld. Van Tiroler muziek en Franse musettes tot Nederlandse meezingers, alles passeerde de revue. Ook was er een vrije speelruimte waar iedereen zijn of haar muziek ten gehore kon brengen. Alle spelers, jong en oud, beginner en gevorderd, amateur en professioneel, konden samen op het podium om de oude Nederlandse liedjes te spelen. “Een unieke dag in al zijn facetten. Het is één van de eerste accordeon- & harmonicadagen van het nieuwe jaar, wat het festival toch een speciaal tintje geeft. Verder was de dag gemoedelijk, buiten was het koud en binnen was het aangenaam warm, met heerlijke muzikale klanken”, aldus de organisatie.