Op zoek naar de lekkerste poffert

0
989
Leens_Verhildersum-poffert-bakwedstrijd-01

Leens_Verhildersum-poffert-bakwedstrijd-05

Leens_Verhildersum-poffert-bakwedstrijd-06Leens_Verhildersum-poffert-bakwedstrijd-07Leens_Verhildersum-poffert-bakwedstrijd-09Leens_Verhildersum-poffert-bakwedstrijd-10Leens_Verhildersum-poffert-bakwedstrijd-11Leens_Verhildersum-poffert-bakwedstrijd-12Leens_Verhildersum-poffert-bakwedstrijd-VPLeens_Verhildersum-poffert-bakwedstrijd-08stLEENS – Afgelopen weekend organiseerde landgoed borg Verhildersum een bakwedstrijd voor de allerlekkerste poffert. In de deskundige jury zaten bakker Dick Peters, chefkok Wicher Werk en directeur Gerrit Alssema, die op alle pofferts een geur-, kleur- en smaaktest deden. De pofferts mochten out-of-the-box zijn, dus bijvoorbeeld met fruit, groente, kruiden of hartig. Met meer dan een dozijn deelnemers en veel bezoekers was het een geslaagde, gezellige en lekkere middag in Leens. De winnaar ging naar huis met een pakket met producten van de markt.