Seniorenvereniging Westerkwartier opgericht

0
112

WESTERKWARTIER – Op 26 januari zal de nieuwe Seniorenvereniging Westerkwartier voor de gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn tijdens de oprichtingsvergadering om 14:00 uur een bestuur kiezen. Een voorlopig bestuur heeft inmiddels de oprichting van de vereniging officieel laten bekrachtigen door de notaris, zich als vereniging ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en een bankrekening geopend. Er zijn nu bijna 100 leden. De vereniging zal zonder winstoogmerk de belangen van ouderen behartigen, zowel individueel als collectief, door het organiseren van zowel informatieve als recreatieve activiteiten en door het gevraagd en ongevraagd advies geven in zaken ouderen betreffend. De jaarlijkse contributie is €25,00 en de partner betaalt een gereduceerd tarief. Na de pauze zal de schrijver Gerrit Jan Zwier, die het noordelijk halfrond kent als geen ander, u meenemen op één van zijn boeiende reizen door Noorwegen en Lapland. Plaats: De Gasthorn, De Gast 58A, 9801 AG Zuidhorn. U kunt ter plekke lid worden van deze vereniging.