Damclub Troch Tinken Sterk verliest van DCH Heerenveen 2

0
131
Surhuisterveen damclub TTS

SURHUISTERVEEN- Damclub Troch Tinken Sterk (TTS) uit Surhuisterveen speelde afgelopen week een damwedstrijd tegen DCH Heerenveen 2. Met een goed begin werd het halverwege de wedstrijd toch een stuk lastiger. Een van de leden van TTS, Anton van der Ploeg had speciaal voor de wedstrijd de verwachte verkeershinder tussen Eastermar en Surhuisterveen getrotseerd en kwam op zijn trekker naar de speelzaal.

Met het opstellen van een sterker team dacht de wedstrijdleider een goed resultaat te behalen tegen de reserves van damclub Heerenveen-Mildam waar twee weken terug nog een smadelijke nederlaag werd geleden tegen het 3e team. Het begin van de wedstrijd werd ingeluid met een paar goede zetten van Luitzen van der Heide, Karel de Bruin en Gerrit Terpstra. Halverwege werd het lastiger voor TTS leden Sietse Jonker, Joop de Graaf, Cees Dijkstra en Rein van der Wal. De wedstrijd resulteerde uiteindelijk in een 14 tegen 6 nederlaag voor TTS. Over twee weken speelt de damclub een uitwedstrijd tegen Roden Leek.