Goud en twee keer zilver voor Set m op

0
1460
Augustinusga set m op

AUGUSTINUSGA- Dit weekend stonden twee plaatsingswedstrijden op het programma. Op zaterdag vond er een voorwedstrijd C-lijn plaats in Nieuwe-Pekela. En zondag vond de vierde plaatsingswedstrijd niveau D/E plaats in Ureterp.

Zaterdag behaalde het duo Paulien de Bruin en Rixte de Boer in de voorwedstrijd de vierde plaats. In de middag behaalde het trio Alledina vd Merk, Klarissa van der Veen en Kyara Broos een gedeelde vijfde plaats. Het andere trio dat bestond uit Mariska Kramer, Eline Bakker en Nienke Veenstra werden tiende.

Zondag wonnen Mette-Marit Stienstra, Sanne vd Berg en Grietsje Beerda op niveau D jun trio, met een keurig uitgevoerde oefening, zilver. Bij de E jun trio waren het Anne-Marit vd Merk, Anna Dillema en Hendrike Bronsema die zilver in de wacht sleepten. Elize en Jannie de Beer haalden in de categorie Plus zelfs een goude medaille. ’s Middags deed het trio Jinke van Wieren, Marijn Triemstra en Marrit Heegstra mee bij D sen trio en werden vierde.