“Ik ben de nieuwe Rijdende Rechter, daarmee zult u het moeten doen”

0
158
Zuidhorn rijdende rechter

Zuidhorn rijdende rechter-2Zuidhorn rijdende rechter-3Zuidhorn rijdende rechter-4ZUIDHORN – In zalencentrum Balk was het een drukte van jewelste afgelopen vrijdag. Er werden opnames gemaakt voor het tv-programma ‘De Rijdende Rechter’. Inclusief een nieuwe rechter, want meester Frank Visser neemt de honneurs voor het programma niet langer waar. De nieuwe rechter deed daarbij ook de uitspraak: “Ik ben de nieuwe Rijdende Rechter en daarmee zult u het moeten doen”, gebaseerd op de uitspraak van Frank Visser: “Dit is mijn uitspraak, daar zult u het mee moeten doen”, aan het eind van een zitting. De zaak die aan bod kwam was Rispens tegen de Vereniging van Eigenaren. De uitslag van de zaak laten we nog even in het midden, dat wordt in het programma zelf bekend gemaakt.