Kom op Verhoal op scholen met Wereldverteldag

0
108

WESTERKWARTIER – Rond Wereldverteldag, dit jaar op donderdag 17 maart, trekken de verhalenvertellers van Vertellerscollectief Kom op Verhoal weer langs de basisscholen van het Westerkwartier om grappige, spannende en wonderlijke verhalen te vertellen aan de kinderen en hun leerkrachten. Dit jaar is wereldwijd het thema van de verhalen ‘Sterke Vrouwen’ en daarbij kun je dan denken aan zelfstandige moeders, sterke schippersvrouwen, stoere boerinnen op het land of zelfs een kenau die haar mannetje staat.

Verras de leerlingen van de school met een bezoekje van twee vertellers, die aan meerdere groepen kunnen vertellen. Zowel voor de kleuters als voor de bovenbouw zijn er geschikte verhalen voor handen. “Voor de kosten hoeft u het niet te laten, deze bedragen slechts 30 euro per school voor twee vertellers die twee uur op uw school aanwezig zijn. We kunnen slechts een tiental scholen bedienen deze dag, dus wees er snel bij. Meld uw school aan via info@komopverhoal.nl. Kijk op de website www.wereldverteldag.nl voor meer informatie over deze dag”, aldus de organisatie.