Voorleesdagen in dansvorm

0
114
Zuidhorn voorleesdans vp-2

Zuidhorn voorleesdans vp-3Zuidhorn voorleesdans vp-4Zuidhorn voorleesdans vp-5Zuidhorn voorleesdans vp-6Zuidhorn voorleesdans vp-7Zuidhorn voorleesdans vp-8Zuidhorn voorleesdans vp-9Zuidhorn voorleesdans vp-10Zuidhorn voorleesdans vp-11Zuidhorn voorleesdans vpZUIDHORN – Deze week is het van 27 januari tot 6 februari weer tijd voor een van de grootste voorleesfeesten van het jaar: De NationaleZuidhorn voorleesdans vp-12 Voorleesdagen. Het boek dat dit jaar in de picture staat is het boek ‘We hebben er een geitje bij’. In de Bibliotheek van Zuidhorn werd dit op een hele speciale manier gevierd, namelijk met het verhaal ‘We hebben er een geitje bij’ in dansvorm. Maaike Trousset van Studio Stap gaat met de kleuters en peuters muziek, dans en verhalen met elkaar combineren. “Goed voor de motorische ontwikkeling, taalontwikkeling en sociaal-emotionele ontwikkeling”, aldus de studio.