Meiden Let’s Move behalen knappe resultaten in Delfzijl

0
1532
lets-move

GROOTEGAST/DELFZIJL – Afgelopen zaterdag 13 februari was de 2e voorwedstrijd Nts A 3e en 4e divisie. De meiden Hannah Wijbenga, Leonie Hoeksema en Elise van der Laan kwamen allen uit in de 4e divisie met het niveau Junior hoog E.

Hannah had een mooie score op de sprong. Elise had een mooie 5e plaats op de balk. Leonie turnde een goede brugoefening. Wat werd beloond met een 4e plaats. De meiden hebben weer veel nieuwe elementen geprobeerd vooral op de brug en de vloer. De choreografie op de vloer was goed, netjes en sierlijk. Deze wedstrijd ging beter dan de vorige wedstrijd.

Marianne Dijkstra turnde haar 3e wedstrijd in de 3e divisie. Vooral met haar balkoefening behaalde ze een mooi resultaat. Dat werd beloond met en 4e plaats. Alle meiden en juf Ina Manakane-Vegelin waren tevreden met de resultaten. En keerden huiswaarts om weer veel te trainen en bij te slijpen voor de volgende wedstrijd in april.