Heel Buitenpost bakt

0
872
koekjes

BUITENPOST – Buitenpost is een initiatief rijker. Een aantal burgers uit Buitenpost (Jan van der Wal, Jan P. Klapwijk en Suzan Bosch) hebben een nieuw initiatief naar buiten te gebracht. Onder de naam ‘Wijlijn’ vindt het initiatief, een bakfestijn, op 3 maart plaats in Haersmahiem.

Wie is het Baktalent 2016 van Buitenpost e.o.? Bakkers, proevers en snoepers gezocht! De lekkerste cake, koek of taart van Buitenpost, wie bakt die? En wie heeft het mooiste verhaal erbij?

“We nodigen huis-, tuin- en keukenbakkers die niet alleen hun taart, koek of cake, maar ook het verhaal erachter willen delen. Dus heb je een familierecept, of een variatie daarop, en maak je al jaren op veler verzoek dezelfde koek/cake/tulband/poffert, meld je dan aan via www.wijlijn.nl of via wijlijn@gmail.com”, aldus de organisatie.