Switch zet Zalencentrum Balk in vuur en vlam

0
132
zuidhorn switch party 1

ZUIDHORN – Het concert van coverband Switch – afgelopen zaterdag in Zaal Balk in Zuidhorn – was met recht een voltreffer. Zo’n negenhonderd mensen gingen compleet uit hun dak bij de hits die door Switch gebracht werden. Dat Switch van alle markten thuis is, bleek wel uit het publiek. Dat was namelijk bijzonder gemêleerd. Switch maakt muziek voor jong en oud, amper van het origineel te onderscheiden. De nieuwste hits, maar ook ‘Malle Babbe’ van Rob de Nijs, Switch brengt het allemaal. De bandleden bruisten zaterdag van de energie en die vonk sloeg nadrukkelijk over naar het publiek. Het was warm, het was gezellig en de bierkraan stroomde continu. Een feest der herkenning dus vooral. Meezingen, dansen, een polonaise, iedereen ging zaterdag uit zijn of haar dak. Switch is een begrip in het Westerkwartier, maar ondertussen ook ver daarbuiten. De band bestaat uit pure liefhebbers, muzikanten die nog ‘gewoon’ doen. Dát en de kwaliteit maken van Switch een van de beste coverbands van ons land. Dat werd zaterdag weer eens bewezen.