Girl Power Zaalvoetbaltoernooi in Zuidhorn

0
901
vvZuidhorn foto Girl Power toernooi

ZUIDHORN – Op woensdag 2 maart organiseert VV Zuidhorn voor het eerst in de clubhistorie een voetbaltoernooi alleen voor meiden: het Girl Power Zaalvoetbaltoernooi.

Met teams bestaande uit vier veldspelers en een keeper worden deze dag drie competities gespeeld. Om kwart voor 9 ‘s ochtends trappen de meiden uit de ME-categorie af en vervolgens zijn rond 11 uur de MD-meiden aan de beurt. Tot slot mogen de meiden uit de MC- en MB-groep strijden om de prestigieuze Girl Powerrr titel! Uiteraard zijn de VV Zuidhorn meiden goed vertegenwoordigd met in elke poule twee teams, en verder doen meiden mee van onder andere VV Opende, VV Niekerk, FC Grootegast, RZ Baflo, VV Aduard 2000 en VV Zevenhuizen.

Sporthal Quick Silver S in Zuidhorn is op woensdag 2 maart geopend vanaf half 9 ’s ochtends. Een echte aanrader om even te komen kijken, zeker voor meiden die ook graag op voetbal willen.