Zunobri E1 is kampioen

0
363
ZunobriE1

ZUIDHORN – Afgelopen zaterdag was het een spannende dag voor Zunobri. Deze dag zou bepalen of het jongste team van Zunobri, E1, voor het eerst kampioen zou worden. De hele tribune zat vol met opa’s en oma’s, tantes, ooms, vrienden, Zunobrianen en andere belangstellenden. Om 13:00 uur floot scheidsrechter Christiaan Schaafsma het fluitsignaal als start voor de wedstrijd.

Vrij snel in de wedstrijd maakte Tessa Schutte het eerste doelpunt voor Zunobri. Het laatste doelpunt werd gemaakt door Doris Waterberg. In de laatste minuut liet zijn nog even zien wat ze kon en maakte een prachtige kans onder de korf af. De stand was toen 8-7. Iedereen wilde dat het fluitje van einde wedstrijd ging, maar daar waren nog een paar seconden voor nodig. Er werd niet meer geschoord bij de tegenpartij en de scheidrechter floot af. Het publiek werd wild, muziek klonk uit de luidsprekers, gejuich bij de kinderen, applaus vanaf de tribune, want E1 is kampioen.